O nama

Možemo da se pohvalimo da postojimo jos od davne 2011.godine i evo od tog dana pa sve do danas se promenilo dosta toga…

Agenicija CitySuTeam sa sedištem u Subotici , osnovana je još davne 2011 godine. U svom desetogodišnjem poslovanju, imali smo priliku i čast da radimo sa velikim brojem klijenata kako na lokalnom tako i na regionalnom nivou.

Naša osnovna delatnost je podela letaka u poštanske sandučiće, na ruke, u firme itd.

Vršimo organizovanu i detaljnu podelu letaka, kako na teritoriji različitih gradova, tako i u prigradskim mestima. Celokupnu podelu radimo u skladu sa željama i potrebama naših klijenta, zajednički planirajući vremenski period podele, praćen izveštajima sa terena, kontrolom, i GPS praćenjem istih.

S’obzirom da pratimo trendove kako u samoj podeli letaka, tako i u razvoju različitih marketinških aktivnosti, naša delatnost je evoluirala takom vremena.

 Razgovarajući sa klijentima i osluškujući njihove potrebe, zajednički smo rasli i polako svoju delatnost širili i na onilne marketing. U skladu sa tim, radimo sa velikim brojem klijenata izradu web sajtova i njihovih prezentacija online. Rešenja koja radimo su uvek zajednički osmišljena, tako da na najbolji način odgovaraju potrebama klijenata i samoj delatnosti njihovog poslovanja.

Sve ovo praćeno je i oglašavanjem na društvenim mrežama, tako da zajednički pravimo strategije kako za Facebook, tako i za Instagram oglašavanje.

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili pitanje na koji način najbolje da plasirate svoj proizvod ili uslugu, slobodno nas kontaktirajte i zajedno ćemo osmisliti najbolje moguće rešenje.