Izrada sajtova od 99 EUR!

Kontakt

Izrada sajtova od 99 EUR!

Jednostavni sajtovi za prezentaciju malih preduzeća

Primer sajta za 99 EUR!

Kontakt

Izrada sajtova za 99 EUR

Iskoristili smo priliku da Vam prikažemo primer sajta čija cena izrade iznosi 99 EUR. Naravno, za potrebe naših klijenata postoji mogućnost izrade i mnogo složenijih sistema, koji na više načina mogu zadovoljiti potrebe Vašeg preduzeća.

Preporuka našeg stručnog tima jeste da se najosnovnija varijanta sajta od 99 EUR koristi za potrebe samo malih preduzeća, jer kako se kompleksnost preduzeća povećava, tako se povećavaju i potrebe tog preduzeća prilikom Izrade sajta. Mi smo u mogućnosti da u potpunosti zadovoljimo potrebe naših klijenata, kako malih, tako i velikih. Naravno, nismo zaboravili ni na srednja preduzeća kojima preporučujemo da nas kontaktiraju i da se zajedno dogovorimo o potrebama njihovog preduzeća prilikom izrade sajta.

Hosting
i domen

CitySu team je distributer hosting i domen paketa za poznatu Švedsku kompaniju Loopia. Za potrebe malih preduzeća dovoljan je privatni hosting paket koji iznosi 30 EUR na godišnjem nivou. Naplata domena se isto vrši na godišnjem nivou i iznosi za 20 EUR za .rs domen, 10 EUR za .com domene.

Cena hostinga i domena ne ulazi u cenu izrade sajta od 99 EUR!

Ukoliko već posedujete domen i hosting, možemo iskoristiti ukoliko zadovoljavaju potrebe sistema.

CitySu team

CitySu team je novoosnovana kompanija sa sedištem u Subotici. Nastala je u septembru 2011-te godine. Prvobitna delatnost kompanije je distribucija promotivnog materijala u vidu direktnog marketiga. Zatim proširujemo svoj spektar usluga i odlučujemo se da uđemo na Internet tržište, koje predstavlja osnovu savremenog poslovanja.

Naše usluge

CitySu team je preduzeće čija je delatnost okrenuta ka budućnosti – Internetu. Naša misija je da pružimo najkvalitetniju i najbolju online uslugu. Cilj nam je da svi naši klijenti unaprede svoje poslovanje, naravno, uz našu pomoć i da zajedno planiramo marketing aktivnosti, kao i da osvajamo poverenja novih korisnika.

Kontaktirajte nas

Agencija za uslužne delatnosti
Antona Aškerca 44/50,
24000 Subotica
E-Mail: office@citysuteam.rs
Telefon: +381 (0) 62 185 / 01 - 31

pogledajte više o nama / usluge

Dopada Vam se?

Kontaktirajte nas!